friskakarlstad.se – något för alla!

Som ni säkert har lagt märke till vid det här laget har Friska Karlstad fått en ny hemsida. Vi som jobbar med Friska Karlstad ser fram emot att ge mer och bättre information genom vårt nya verktyg. Men vi vet också att deltagarna i Friska Karlstad vill dela med sig av sina upplevelser. Vi har lagt märke till blogginlägg om Friska Karlstad, Facebook uppdateringar och många bilder har skickats till oss det senaste året. Så nu ger vi er alla möjligheten att berätta om era Friska Karlstad upplevelser genom den nya hemsidan.

Längst ner på sidan finns 4 fält där vi samlar uppdateringar från 4 populära plattformar. Plattformar som vi vill arbeta mer aktivt med under 2013. Först ut har vi vår sida på facebook och uppdateringar från den. Vi vill bli mer aktiva men framförallt få ta del av era upplevelser och idéer. Då passar jätten facebook väl som under 2012 hade 54% av Sveriges befolkning som användare. Ni hittar vår sida på facebook.com/friskakarlstad

Nästa plattform är den äldsta i sammanhanget, bloggar. För vår del är denna sida vår egen blogg och genom den vill vi, förutom att meddela nyheter, även dela med oss av tips, historier och erfarenheter. Och de härligaste historierna hör vi ofta från deltagare. En del av er skriver om Friska Karlstad och det tycker vi skall delas med fler. Se bara till att nämna Friska Karlstad i blogginlägget så hittar vi er.

Sedan har vi twitter där det inte är så mycket aktivitet kring Friska Karlstad just nu, men det hoppas vi att det blir när vi närmar oss starten av Friska Karlstad 2013. Twitter handlar om ju om ”nuet” men vi ville inte vänta utan smyg-startar i väntan på de första twitter meddelandena som taggas med #friskakarlstad

Sist men inte minst brukar man säga, och så är även fallet här. Tjänsten som tilltalar de flesta med ögonen i behåll, Instagram. Här samlar vi de bilder som ni tar ute i skogen eller när ni planerar er runda i soffan. Här gäller samma tagg som på twitter för att få vara med #friskakarlstad PS. Tänk på att täcka över koden på stolpen när ni fotar ;)

Och varför vänta till Friska Karlstad 2013? Leta i gömmorna efter förra årets bilder och upplevelser och beskriv dem genom facebook, bloggar, twitter och Instagram!

Om ni vill tipsa oss direkt kan ni naturligtvis använda er av trogna tjänsten e-post: webb@oktyr.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>